Warning: Illegal string offset 'cdescription' in /home/mywaysport/domains/mywaysports.nl/public_html/index.php on line 16
My Way Sports Breda
Sporten
Wintersport
Tennis
Skaten / Skeeleren
Schaatsen
Acties


Tennisschool

 

Tennisschool “My Way Sports”

Wij komen graag in contact met:

verenigingen, trainers (met licentie(s) cq. in opleiding ) & stagiaires

 

Wij maken u bekend met onze tennisschool “My Way Sports”.

 

Wat doet Tennisschool “My Way Sports”

Een vereniging sturen/runnen is een hele klus. Al die toernooien en andere evenementen organiseren kost veel (“vrije”) tijd van heel wat hardwerkende vrijwilligers. Zo is het verzorgen van de tennistrainingen op een vereniging een hele organisatie. Hier komt Tennisschool “My Way Sports” in beeld. Wij ontnemen de zorgen van dit (niet onbelangrijke) aspect van iedere vereniging. De tennisschool verzorgt de volledige opzet wat betreft de tennistrainingen van A tot Z.

 

Wie is Tennisschool “My Way Sports”

De eigenaar en tevens verantwoordelijke van de tennisschool is Jean-Paul Le Couvreur. Hij tennist sinds ongeveer zijn 6de jaar. Speelde toernooien, competities etc. Zijn opleiding heeft hij op het C.I.O.S. (te Overveen) gevolgd. Zijn specialiteit is uiteraard tennis en daarbij heeft hij andere kwalificaties behaald zoals bijv. wintersport, fitness/sportschoolhouder, sport en recreatie etc.

Sinds 1989 heeft hij op verscheidene verenigingen de totale tennis-/conditie-/selectie- trainingen en coaching verzorgd voor jeugd- en seniorspelers. De trainingen werden verzorgd voor zowel recreatief niveau als hoog prestatieniveau, naargelang de wensen van de vereniging. Bij de bondstrainingen heeft hij ervaring opgedaan met het selecteren, trainen, begeleiden & coachen van getalenteerde (“top”-) spelers van 6 t/m 17 jaar.

                                                             

Vijf keer -P- van Tennisschool “My Way Sports”

 

Professioneel:

We werken met een professioneel gekwalificeerd team van tennistrainers.

 

Plezier:

Er wordt vanuit vooraf bepaalde doelstellingen gewerkt. De technische & tactische vooruitgang staat altijd op de eerste plaats, maar spelvreugde is natuurlijk ook een belangrijk onderdeel van de tennissport (of sport in het algemeen).

 

Prestatie:

Vanuit de ruime ervaring met de vele verscheidene niveaus worden de trainingen zo opgebouwd dat voor elk individu een uitdaging gecreëerd wordt. We gaan voor de individuele vooruitgang. Ieder heeft zijn/haar eigen prestatiedoelen en wij anticiperen hier op.

 

Passie:

De trainers werken/spelen vanuit hun eigen passie voor de tennissport. Dat willen we uiteraard graag overbrengen naar alle leden/deelnemers.

 

Planning:

De volledige planning omtrent trainingen en alles wat daar mee te maken heeft, wordt volledig door ons verzorgd. Eén duidelijk “gezicht” voor alles wat met het trainen te maken heeft.


Contact met Tennisschool “My Way Sports”

We werken met onze tennistrainingen in twee cycli: het zomer- en het winterseizoen. Het zomerseizoen omvat de periode na de carnavalsvakantie tot de zomervakantie van de basisschool. Het winterseizoen begint na de zomervakantie van de basisschool tot begin/half december.

 

Vragen over cq. opgave voor tennistrainingen gebeurt altijd rechtstreeks bij “My Way Sports”. Neem contact met ons op via e-mail.

 

Onze contactgegevens:

 

E-mail:           info@mywaysports.nl

 

Telefoon:        076-5219510 (bereikbaar tijdens openingstijden sportzaak)

 

Website:        www.mywaysports.nl (voor meer informatie over oa. openingstijden)

 

Adres:           Tennisschool & Sportzaak “My Way Sports”

                        Generaal Maczekstraat 56

                        4818 BX | Breda

 

Let op: Tennisschool “My Way Sports” mag uitsluitend trainingen verzorgen aan leden van de vereniging. Lidmaatschap wordt verzorgd via de ledenadministratie van de vereniging. Meer gegevens kun je ook via de site van de vereniging vinden.   

 

Tennisschool  “My Way Sports” gaat voor “SERVICE”  met de perfecte “MATCH”